[Fuite] Frode Alnæs – Kanestrøm Téléchargement Complet de l’album

Kanestrom-cover-web

Artiste: Frode Alnæs
Album: Kanestrøm
Genre: Jazz rock, 
An: 2016
Qualité: 320 kbps

[sociallocker]
[/sociallocker]

Frode Alnæs Kanestrøm Album Tracklist

Frode Alnæs - Kanestrøm Full Album

“Kanestrøm” er i hovedsak komponert på Frodes landsted på Nordmøre – et sted han hele livet har hatt som et mentalt fristed. – For meg handler slike steder om noe universelt. Vi trenger alle et sted hvor man kan trekke seg tilbake og finne ro. Det være seg en benk, en bergknaus, et vann – ja hvor som helst. Slike steder gir rom for ettertanke, undring og inspirasjon. For meg er Kanestrøm et sted hvor jeg finner trygghet og lever tett på naturen. Naturen har alltid inspirert meg, der føler jeg meg hel. Naturen er i evig forandring, men representerer samtidig kontinuitet og skiftninger. Akkurat som livet. Jeg tror dette kan høres i musikken, sier Frode. “Kanestrøm” er blitt et svært personlig collection, og som Frode gleder seg veldig til å presentere for publikum i motel og utland: – Jeg har jobbet med mange slike prosjekter tidligere, men faktisk har jeg aldri gitt ut et slikt instrumental-collection i eget navn. Dette til tross for at jazz og improvisasjon i alle år har vært en viktig del av meg som musiker, sier Frode Alnæs.